Over ons

Welkom op onze website van Spar Kessel.
Steven is op 17 jarige leeftijd (1994) als jobstudent gaan werken in het weekend in de frituur aan de kerk van Schriek, dat door zijn tante Anita Schroons uitgebaat werd. In dezelfde periode had hij ook een studentenjob in de Spar winkel in Grootlo.

Ongeveer 2 jaar nadat Steven is afgestudeerd laat de huidige eigenaar de winkel in Grootlo (juli 2000) over aan Steven en zijn tante Anita, het frituur wordt verkocht. Anita neemt de dagdagelijkse leiding , Steven blijft werken bij zijn huidige werkgever en komt elke morgen en avond de winkel mee klaarmaken en sluiten. In het weekend werkt hij mee in de winkel. En doet hij vooral de administratie.

Na 3 jaar besluit Steven zijn job te verlaten en een extra winkel over te nemen in Kessel (nov 2003).

Begin 2006 komt Tim als jobstudent werken in de winkel in Kessel, waar hij na zijn middelbaar begint te werken als medewerker in de beenhouwerij, hij zal daar de beenhouwerijstiel leren van onze Chef beenhouwer Rudi. In 2009 behaalde hij het diploma van beenhouwer.


In  juli 2009 nemen Steven en Tim de Carrefour in Schriek over en maken er de huidige Spar winkel van.
Eind oktober 2015 is de Spar in Kessel 5,5 weken gesloten geweest om de winkel te verbouwen tot hoe de winkel nu is.  

Soms komen dromen na heel hard werken dan ook uit. Want op 1 april 2022 namen ze de spar supermarkt Reva te Lier over van Bob Langmans.

Op 15 juni 2023 kondigden ze samen met Lorenzo, met trots, de opening van de nieuwe winkel in Wiekevorst aan. Ondertussen mag deze bijna één kaarsje uitblazen.

Op 1 april 2024 hebben Steven en Tim onze spar familie nog een beetje groter gemaakt en namen ze Spar Wespelaar over.


Spar Kessel is jouw lokale supermarkt voor vers brood, charcuterie en vlees.

Stouten Steven en Anthonis Tim
Schermafbeelding 2020-07-10 om 10.06.58
Inkom Spar Kessel