Het Broodhuys

Een karaktervolle bakkerij met een rijke geschiedenis en gepassioneerde broodbakkers. Dat zijn we bij het Broodhuys.

Elke dag opnieuw geven we het beste van onszelf om telkens opnieuw een product te maken vol van smaak en vol energie. Net wat jij verdient.

Het verhaal van bakkerij het Broodhuys begint ergens in de vorige eeuw, omstreeks 1900 en gaat van vader op zoon. In 1991 neemt Bert Van Rompay de bakkerij over van zijn vader François, zodat hij daarmee de vierde generatie bakkers is. Vakmanschap, ervaring en beroepskennis zijn hem dus met de paplepel ingegoten.

Het gebruik van puur ambachtelijke technieken in een modern ingerichte bakkerij, achter de winkel, laten je genieten van de geur van versgebakken brood.

Men kan onze bakkers aan het werk zien, waarbij vooral de hygiënische omstandigheden opvallen waarin zij werken: kraakpropere werktafels, blinkende mengkuipen, …

Het Broodhuys staat dus voor meer dan een eeuw aan traditie en ambacht. Met dezelfde zorgvuldigheid selecteren we de beste ingrediënten om dat ene perfecte brood, vol van smaak, voor jou te bakken.